Beoordelingen van Wasabi Zwolle

Recente recensies van Wasabi Zwolle

5 sterren na 152 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Elke keer maken ze het weer waar: heeeerlijke sushi en super service. We rijden er graag 3 kwartier voor. Als de restaurants weer open gaan zijn jullie zeker de eerste waar we weer gaan eten. Top

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang geleden dat ik zo'n lekkere sushi heb gehad.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging of in het restaurant eten, maakt niet uit, kwaliteit is goed. Er staan ook een aantal andere gerechten op de kaart, vergeleken met andere sushi restaurants. Bezorger was kwartiertje te laat en bood netjes zijn excuses aan. Wasabi is zeker een aanrader!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd! Het is het wachten meer dan waard! Duurde ietsjes langer ivm onverwachte drukte maar werd heel netjes opgebeld om dit door te geven met excuses. Ging maar om een kwartiertje dus super voor elkaar zo! Hoop oprecht dat ze het hoofd boven water kunnen houden en we na de lockdown weer heerlijk fysiek mogen komen eten. Ga zo door toppers het was weer heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en super vers

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, zag er allemaal heel goed uit! Heel attent dat jullie zo spontaan op onze huwelijksdag reageerden en er overheerlijk extra’s bij zat! Complimenten!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd en correct. Maki-gerechten zijn smakelijk. Structuur van de sushirol kan wat vaster. Valt nu soms uit elkaar.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poké Bowl en sushi varianten besteld en deze kon ik zeer snel afhalen, SUPER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt heerlijk! Echt een aanrader!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van het eten en prima bezorging! Voor herhaling vatbaar!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wasabi deluxe box besteld. Heerlijke sushi voor een goede prijs. Wij hebben genoten !

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en op tijd bezorgd. Top!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Zwolle! Bestel alleen hier mijn sushi, nergens anders!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en correct geleverd. Heerlijk gegeten. Mooie, diverse smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel elke week, super gewoon

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en met name de poke bowls en snelle levering. Top!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed en het was super snel klaar ondanks de drukte. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur bezorgd en lekker als altijd! Wij zijn fan van Wasabi!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De extra wasabi en gember was niet meegeleverd. Ook het topping-sausje van

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met liefde gemaakt

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Precies op tijd klaar en zo lekker weer. Top!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, veel keuze maar vooral ontzettend lekker. Elke keer weer een feestje.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker vers! Levering was iets later dan gepland, hierdoor kregen we extra sushi meegeleverd. Goede service!!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ....bijna op tijd!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt super beter dan wat ik gewend ben

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker! Stipt op tijd klaar (afgehaald)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom top! Vers, heerlijke zachte sushi rijst en de smaak is super!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Of je er nou gaat eten of dat je laat bezorgen, Wasabi blijft de beste sushi zaak van Zwolle en omstreken. Altijd vers en zeer smaakvol. Een aanrader voor echte sushi liefhebbers!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi niet bijzonder smaakvol. En sommige rollen vielen wel erg makkelijk uit elkaar.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!! Echt hele goeie sushi, snel klaar en aardige bediening.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet heel warm maar de smaak was heerlijk.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling op tijd ontvangen.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en keurig op tijd. Enige min puntje van vandaag is dat ze nu de warme gerechten bovenop de koude gerechten in dezelfde tas hebben gezet waardoor alle koude gerechten lauw waren.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed verzorgd!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben genoten het was in een woord verrukkelijk !!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer hiet besteld,en zal zeker hier blijven bestellen,echt heerlijk.PRIMA

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker sushi, snel bezorgd!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig sushi pakket! Zelfs de vlees sushi was er uit gehaald en vervangen door vis ( hadden we aangevraagd) . Stipt op tijd kwam de sushi aan in Hattem.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelden elke week inmiddels. Algemeen echt wel ok want de sushi is goed. Helaas wordt wel vaak iets vergeten. Wasabi, gember, sausjes (dit keer bij de sashimi). Het zijn kleine puntjes maar voor dit geld (meestal 60+) zijn deze slordigheden te veel systematisch. Wij stoppen er mee en bestellen voortaan ergens anders.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel om 1600 dat ik de bestelling om 1730 wil. Dit lijkt mij voldoende tijd om op tijd te komen of om mij te berichten dat het later wordt geen van beiden is gebeurd en de bestelling was er pas om 1800. Ik kreeg 2 bakjes. De sushi smaak er mooi uit alleen jammer dat bij bakje 1 alles onder een soort bbq saus zat waardoor ik het idee had dat ik spare rits aan het eten was. In hey andere bakje was zoveel crisis strooisel over heen gegooid dat ook alles hetzelfde smaakte. Dus te laat niet echt lekker een slechte ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd! Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekkere sushi. Het zat dit keer in meerdere kleine bakjes ipv 1 grote schaal. Hierdoor was het wat op elkaar gepropt en was het wat lastiger pakken zonder dat de sushi uit elkaar valt. Ook hadden we de laatste keer wasabi in een potje maar deze keer uit een zakje. Vonden wij persoonlijk minder lekker en makkelijk.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten - het was zo lekker dat we de volgende avond weer hebben besteld! Enige minpunt is de hoeveelheid plastic verpakking. Kan dat niet anders?

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen en komen vaak bij jullie, helaas is dat gister erg mis gegaan. Drukte is begrijpelijk maar om 17.30 een bestelling plaatsen die er rond 18.55 zou moeten zijn en vervolgens pas rond 19.50 geleverd wordt. Dat is echt iets wat wij als trouwe gasten niet gewend zijn. Een extra doosje sushi bij aflevering bijv. Voor 2.5 uur wachten hadden wij gewaardeerd. Of een update per mail dat er wegens drukte een uur later geleverd zal worden. Jullie bezorger gaf aan dat wij een van de 15 vertraagde leveringen waren die avond.. hoe gaan jullie dit in de toekomst beter communiceren met de gasten om frustratie en teleurstelling te voorkomen? Jullie mogen mij bellen voor verdere vragen of uitleg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! We hadden de Family Box. Kids aten er ook goed van. Bezorging op de aangegeven tijd, top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, goede ontvangst en gezellig interieur. Tip de hoeveelheid zakjes saus bij het afhaalmenu kan minder .... dat bleken er best veel en dat is niet nodig.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service met afhalen en de sushi is super!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het zag er erg verzorgd uit. De bezorging zou er met een uur na de bestelling zijn, was er met drie kwartier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was nog wat warm, waardoor de sushi wat uiteen viel bij het eten. Net als de vorige keer twijfelde we over het aantal stuks. Maar het roosje van zalm en tonijn worden als 6 stuks (6plakjes) gerekend, kennelijk. Het staat mooi, maar we noemen de plakjes geen sushi. Hoorde van iemand anders die regelmatig bij jullie besteld, dat die dacht dat je dat niet op kon eten en gooide dat iedere keer weg. Dat is jammer, toch?

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk, zag er goed uit en netjes verpakt. 2 aandachtspunten... 1 item vergeten mee te geven en 6 euro voor 2 kleine loempia's is heel duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is achteruit gegaan met 4 weken terug. Verpakking waren kapot en saus door alles heen gelopen. De sushi was lekker maar de bijgerechten die normaal warm zijn waren koud en slap.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en super lekker

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals gewoonlijk weer heeeeerlijk! Wel kregen we er een absurt aantal zakjes Wasabi bij 🤣🤪

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er op de foto leuker uit dan dat het smaakt. Behoorlijk overpriced. Voor 4,50 krijg je een matige hoeveelheid patat en voor 6,50 krijg je een mini cheesecakeje. De krabspoten waren niet bijzonder. Beetje jammer! Wel stipt op tijd bezorgd en ook zeer vriendelijk.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, veel diverse smaken! Bij aflevering werd goed rekening gehouden met de 1,5 meter.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, overtrof weer onze verwachting.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was verrukkelijk!! Vlotte afhandeling en vriendelijk geholpen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vooral de Oshi-sushi is echt een aanrader. En zoals altijd weer supersnel bezorgd! Wasabi is onze favoriet in Zwolle!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk! Had in de ochtend mijn bestelling al geplaatst in de hoop dat het enigszins op tijd was. Helaas ruim een half uur later dan de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Smakelijk! Waar voor ons geld. Aanrader!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alleen de twee keer soja saus was voor ons te weinig. Maar we hebben genoten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn groot fan van het restaurant en komen er dan ook met regelmaat eten, maar dit kunnen wij helaas niet zeggen van de bezorgservice. Twee keer besteld en beide keren ruim een half uur later het eten ontvangen dan afgesproken (1,5 uur na bestellen). Sushi is heerlijk zoals altijd, maar de warme gerechten hebben we beide keren koud ontvangen. Een derde keer gaat er helaas niet in zitten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, kwalitatief goed, relatief grote stukken vis en vooral de Oshi-Sushi is fantastisch! Er zaten wel erg veel zakjes wasabi (7!) bij 20 stuks sushi, maar dat zal met de naam te maken hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en bij het ophalen stond het direct klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip in het broodje was niet krokant. De garnaal in de sushi was niet krokant. De spicy tonijn smaakte niet naar tonijn.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en het eten was heerlijk. Ook het warme gerecht

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi van Wasabi.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: fantastisch! Sushi super vers en zo ontzettend lekker. Altijd goed 😍

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer heerlijk!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was nog niet lang bekend met dit Sushi restaurant. Drie keer besteld tot dusver en iedere keer erg goede en frisse sushi, met vriendelijke bezorgers.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt. Netjes verpakt en heerlijke sushi. Zeker een aanrader.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal goed. Schotel was heerlijk, leek iets minder vers dan de vorige keer. Maar we hebben genoten. Onze kleine meid had vrij snel haar 6 avocado sushi weggewerkt. Aanrader om te bestellen, levering is op tijd en je wordt goed op de hoogte gehouden (Online bestelling)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang. En jammer dat de ingeschatte tijd niet klopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

9/5 opgehaald! Het was heerlijk !!!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was men 'vergeten' ondanks dat wij al een aantal uren van te voren hadden besteld. Daarom er zelf achteraan moeten bellen. Men gaf vervolgens aan er wat extra's erin te doen (wat van ons niet hoefde) maar dat was men ook vergeten. Uiteindelijk bestelling een uur later dan besteld mogen ontvangen. Kwaliteit van de Sushi zelf was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke sushi. Wel jammer dat het 45 min. te laat werd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! 1 klein puntje van kritiek. De normaal warme sushi was koud. Wel minder lekker maar nog enorm van genoten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd geleverd!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere smaakjes, en voor iedereen zit er wel wat bij,kan gewoon niet kiezen zo veel lekkers en wordt mooi gepresenteerd,top

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker zoals altijd!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en de bezorging was mooi op tijd. Ik raad het aan.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere vegetarische sushi ‘s en best wel snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ruim genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 x vlak achter elkaar besteld bijde keren goed voor elkaar en het eten lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt geweldig lekkere sushi

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten met vrienden. Super dat jullie kwamen bezorgen in Genemuiden!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren verrast door de kwaliteit, verscheidenheid aan smaken en de service! Voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijne, goede, alerte service. Lekker genoten van de family box, smaakte voortreffelijk! Daarnaast zeer meedenkend voor vegan mogelijkheden. Bezorging stipt op tijd. Al met al dikke vijf sterren verdiend en zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de sushi, het zag er ook weer heel mooi en verzorgd uit. Helaas was de ' daging roedjak' heel droog en taai, ook de smaak was niet zoals we gewend waren. Dat hebben we dus niet opgegeten, was niet te doen qua taaiheid.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super smaakvol! Het werd iets later bezorgd dan gepland maar dat werd netjes gecompenseerd met extra sushi. Goede service en klant vriendelijkheid en lekker eten! Het enige wat ik miste was wat soya saus bij de bestelling.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk en is zeker voor herhaling vatbaar!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam keurig op tijd. Er was iets vergeten mee te leveren, dit werd nabezorgd. Het zag er goed uit en de smaak was goed. Wij hebben heerlijk gegeten en zullen vaker bestellen bij wasabi.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, kan dit elke dag wel eten! En bezorging was precies op tijd!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Geweldige service! Ruim op tijd! Alles in overleg! Alleen maar een dikke duim! 👍

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker ik vond alleen de tonijn erg tegen vallen was ook niet vers qua kleur..

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! De sushi was echt heerlijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En erg snel

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk ontvangen, moest nog even wachten. Geen probleem was ook iets te vroeg. Heerlijke sushi! Kwaliteit en smaak zijn geweldig!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer, maar voor het eerst 2 hele kleine puntjes. De boontjes waren nog iets te hard voor ons en de crispy vega rol bevatte weinig crips. Verder weer top hoor, jullie blijven onze favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrok van het prijsverschil tussen Itoshii en Wasabi! Eten was was weer erg goed.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes verpakt en binnen de afgesproken tijd geleverd, top!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd op tijd bezorgd en het smaakte prima, voor herhaling vatbaar!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, hemelse traktatie! Uitgebreide keuze, zeer variërende smaken; top!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed, en op de minuut nauwkeurig bezorgd!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wasabi is het sushi restaurant met by far de lekkerste sushi van Zwolle en omgeving. Dat wisten we al. Maar ook als je het thuis laat bezorgen smaakt het grandioos. En de bezorging is top. Voor echt goede sushi en altijd een glimlach van de medewerkers moet je bij Wasabi zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de sushi niet zo lekker en we hadden er hogere verwachtingen van. Gember, wasabi en sojasaus waren echt te weinig.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, superlekker sushi! Stond op afgesproken tijd klaar, netjes ingepakt met van alles voldoende erbij! Blij mee!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oooh wat was dit lekker!!! Hopelijk houden jullie de levering erin nadat jullie weer open gaan dan gaan we daarmee vanaf nu ook continu naar jullie!! 👍🏻👍🏻

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer zeker niet de laatste wat heerlijk

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vriendelijk, op tijd, lekker! Goed geregeld!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als gewend heerlijke sushi en super service zelfs nu tijdens de corona tijd. Top!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Wij hebben de Deluxe box besteld. De stukjes tonijn en zalm vonden wij niet een pluspunt, liever in plaats daarvan extra sushi.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en de handrolls waren erg lekker. Eerste ervaring met Wasabi, maar wij gaan hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekker eten. Super vers soms nog een beetje warm, en zo kun je proeven dat het vers gemaakt word. Geen andere sushi in zwolle kan hier tegen op. Top restaurant

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd en super lekker! Ruime porties en voldoende voor 5 personen. Fijne Pasen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, top, goede kwaliteit.