Beoordelingen van Wasabi Zwolle

Recente recensies van Wasabi Zwolle

5 sterren na 437 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een family box besteld en andere gerechten . Op de sushi van de chrispy rol was zo veel chrispy op gedaan dat het zich ook verspreid had over de andere soorten sushi . Je moest onder het chrispy zoeken naar de andere sushi. Dit was heel jammer . De andere gerechten waren verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Lekker gevarieerd, niet te veel rijst. Precies goed. Mooi op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer genieten! Perfect op tijd, verse sushi, helemaal top!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten zijn top. Echt super lekker. Kan niet anders zeggen. Bezorging is ook snel. Wat ik wel mis is een account, of andere manier om snel en makkelijk te bestellen. Of een bestelling opnieuw te doen. Nu moet ik alles telkens opnieuw invullen. Via de app zie ik hier ook geen mogelijkheid voor. Of ik kijk niet goed. Bij Uber kan dit wel heel makkelijk, maar steun jullie liever dan Uber. Ook al kost het iets meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was van prima kwaliteit, maar vooral de andere gerechten zoals springrolls waren van betere kwaliteit dan andere aziatische restaurants. De bezorging was zeer snel en goed.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten helaas geen sojasaus, wasabi en chopsticks erbij geleverd gekregen. Ivm reistijd van 25 min, niet de moeite om terug te rijden.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oprecht genoten van deze heerlijke sushi! Vers gemaakt en snel geleverd 👌 Dit was de eerste keer dat we bij Wasabi hebben besteld en de volgende keer gaan we dat zeker weer doen!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en gevarieerde box!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heerlijk. Fijn op kamertemperatuur. Niet het gevoel dat je iets eet wat al uren in de koeling staat. Prijs kwaliteit is top! Ga zó dóór!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top voor elkaar! 👍

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Speciaal vanuit Ermelo naar Zwolle gereden voor jullie sushi. Blijft toch echt de lekkerste.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowls! Aanrader. Op tikd bezorgd. Nette bezorger die ons even belde toen hij het niet kon vinden 😊

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een stuk sneller dan verwacht, dat was in dit geval heel fijn, want we hadden trek en hadden laat besteld. Het eten was als altijd heerlijk. Wat warm moest zijn, was warm en de sushi van Wasabi vinden we echt de beste van Zwolle!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik baalde echt! En weet je waarom. We hadden ons er zo op verheugd. Er zaten 2 haren onder de sushi. NOU ECHT DAT KAN NIET! Dus voorlopig even niet dat begrijpen jullie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en een smakelijk feestje thuis met Wasabi 🥰

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig lekker!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tering lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, precies op de afgesproken tijd bezorgd!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker. Bezorging was super snel

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerrrrrrrr! Vindt mijn vrouw ook

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Beste in Zwolle

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten. Het zou geweldig zijn als jullie ook in Meppel zouden zitten. Ook dicht bij huis goede sushi eten zou een feestje zijn 😀👍 Bedankt voor vandaag en tot de volgende keer

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden pokebowl besteld, ik een zalm en echtgenoot kip. Het was heerlijk. Alleen de stukken kip waren echt te groot dat was jammer en er zat wat te weinig saus op waardoor de rijst onderin droog bleef. De zalm was niks op aan te merken.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering 30 min later dan afgesproken tijd, waardoor het warme gerecht garnalen in jasje koud waren, hebben we zaterdag ook al telefonisch doorgegeven.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een lekkere pokebowl! Goede kwaliteit en uitstekende service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en snel bezorgd!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi’s en snelle levering

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super vers en heerlijk

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Wij bestellen erg graag bij Wasabi. Goede kwaliteit eten, genoeg keuze en de bezorging is heel snel!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste in Zwolle,zo smaakvol

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon weer als altijd, veel te lekker. Het liefst eten wij dit elke week Beslist de beste Sushi van Zwolle Het zou tof zijn als jullie ook in Meppel zouden zitten 😀

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi box echt een aanrader. Tijd aangegeven en zelfs vanuit Zwolle naar Kampen zijn ze op tijd. Kan de sushi bar in Kampen een voorbeeld aan nemen

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het bericht, heb er zeker van genoten! Vriendelijke bezorger!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel;na half uurtje, op 1e Paasdag... top! Sushi was heerlijk en Beef Teryaki ook , maar het rundvlees vond ik persoonlijk te vettig... Verder erg tevreden hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iedereen had wat hij lekker vond en het was perfect verpakt.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Zwolle! Duidelijk allergenen kaart en inzichtelijk wat vegetarisch of vegan is.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi wat heerlijk...een aanrader....hadden ook spare ribs besteld vielen tegen....is beslist geen aanrader gelijk in de kliko gegooid zonde van het geld..

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren een aantal gerechten alweer afgekoeld. Verder was alles goed op smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat is het elke keer weer een feestje om bij Wasabi te bestellen. Het eten is van de beste kwaliteit en de mensen zijn vriendelijk.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi....! Bedankt!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Bestelling verloopt goed....op tijd en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Eten is telkens weer een genot. Hou vast 😉

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, erg lekker en goed. Prima prijs-kwaliteitverhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en het smaakte heerlijk, ook vegan!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Familiybox besteld. Viel tegen. Alles leek er ingepropt te zijn. De foto op de site gaf anders aan. Niet wat we gewend zijn!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi ie echt heerlijk raad het iedereen aan die ervan houd

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle sushi, makkelijk online bestellen en bezorging op een afgesproken tijdstip, top!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld, en was ook deze keer weer top!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer super!! Alleen erg jammer dat de warme gerechten al echt koud waren bij aankomst.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was nog lekkerder dan al de vorige keren. Wel bewust gekozen voor koude gerechten omdat warme gerechten niet lang warm blijven onderweg en dus lauw aankomen. Doet aan de smaak niets af .

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, niet duur, prima kwaliteit. Onze vaste leverancier, ondanks de 14 km rijden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima, maar niet zo vers als wij van wasabi gewend zijn. Het was de vorige keren beter. Bezorging ed is perfect en kwaliteit nog steeds goed

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk van smaak, goed verzorgd en op tijd. En gewoon bestellen via de eigen website. Geen fee naar platformeigenaars als thuisbezorgd. Mijn vaste leverancier voor thuisbezorgde sushi.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch lekker gegeten! Het word tijd om weer bij jullie langs te komen ipv andersom! Het eten komt altijd precies op tijd en is altijd van zeer goede kwaliteit! Dank jullie wel!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed !!!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pittige tonijn en zalm waren niet echt pittig. Maar verder... HEERLIJK, zoals altijd!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en supersnel bezorgd

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top. Beste "bezorg" sushi in de regio. Geen hompen rijst, maar nette strakke sushi's. Smaakt verser dan de rest. En bezorgen bijna altijd netjes op tijd, en die ene keer dat ze iets later waren (nog geen kwartier) bellen ze netjes op. Daar kunnen er nog veel van leren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bezorger precies op tijd maar een glimlach erbij zou leuk zijn ;-) De gember zou beter vers in1 bakje kunnen, net als de sojasaus: oogt smakelijker en zorgt voor minder plastic afval

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging op tijd. Top!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. ( en cheesecake) sushi goed opgemaakt, juiste verdeling waardoor lekkere smaak. Box ook voldoende gevarieerd. Bestelling op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best in zwolle

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijke sushi. Wij bestellen hier vaker, omdat het zo goed is. 👍🏼

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer. :)

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Niks anders dan mijn complimenten! Het was weer heerlijk! Kan niet wachten totdat alles weer open gaat!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima kwaliteit. Goede service.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, lekker vers.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een service! Er werd zelfs gebeld dat de bestelling 10 minuten later zou komen. Wat een heerlijke sushi! Volgende keer bestellen we weer bij jullie!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vooral de shrimp rock. De sashimi was slecht gesneden en viel dus wat tegen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer in korte tijd dat wij hier bestellen. Voornamelijk bij Wasabi vanwege de meer bijzondere sushi, welke erg smaakvol zijn. Daarnaast een dikke pluim voor de levering. 3/3 keer stipt op de afgesproken tijd. Alles klopt en extra's in overvloed. (Stokjes, gember, soja saus)

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super vers en goed! Niks op aan te merken. Netjes verpakt. Alleen die plastic zakje wasabi,gember en sojasaus.. wat een drama om open te maken en slecht voor het milieu..

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en lekker eten.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi! Goed bezorgd!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede kwaliteit sushi voor een prima prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi weer heerlijk. Daarnaast voor het eerst warme gerechten besteld, helaas waren deze inmiddels koud bij levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het. Gewoon top! Kijk alweer uit naar de volgende x eten maar dan in het restaurant😁

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor onze smaak werd er teveel saus gebruikt. Daardoor vielen de andere smaken weg

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wekelijkse bestelling bij Wasabi! Sinds ik veganistisch eet, dacht ik dat sushi niet meer aan mij besteed zou zijn. Echter, Wasabi houdt perfect rekening met deze dieetwens en biedt veel smaakvolle alternatieven. De bestelling was, zoals altijd, perfect op tijd en smaakte super vers!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou om 19:25 geleverd worden, stonden 19:00 al aan de deur, top!!! 2X een box besteld 1X gekregen, 30 min na het telefoontje alsnog geleverd + extratje voor het ongemak! Geweldige service hier kunnen een boel restaurants nog wat van leren, ga zo door!!!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, maar de afgelopen keer was de sushi niet lekker. Het leek te lang in de verpakking te hebben gelegen.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 17:00 sushi besteld om het te laten bezorgen om 18:30. We kregen toen meteen een mail dat het er waarschijnlijk om 19:00 zou zijn, dus dat was prima. Echter was om 19:30 de bestelling er alsnog niet, toen we belden zei de meneer dat het er over een half uur zou zijn. Om 20:30 hebben we nogmaals gebeld en toen was het nog niet eens onderweg, dus hebben we het zelf maar opgehaald. Ik snap dat het druk was met valentijn etc. Alleen vind ik het slecht dat er niet gecommuniceerd werd met ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer goddelijk lekker !!! We hebben weer heerlijk gesmuld 👍😋😋😋😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super alles was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de family box sushi besteld. Bezorging was een kleine 20 minuten later dan gepland, maar opzich niet heel vervelend. De bezorger was vriendelijk en beleefd. Het was de 2e keer bestellen bij wasabi, de smaken zijn heel goed, al vond ik dit keer dat de rollen toch echt wel minder goed gevuld waren en voornamelijk uit (veel) rijst bestond. Dat vind ik natuurlijk wel jammer, omdat ik beter gewend ben van wasabi! Al met al vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slechte service we hebben een bestelling geplaatst van 85€ en eindstand? Loempia’s koud en zacht, geen sojasaus, stokjes, gember en servetjes meegekregen. Dit was de laatste keer dat ik bestel bij wasabi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi proefde qua structuur alsof deze er al een tijd stond. Warme gerecht was lauw. Bezorging duurde 2.5 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super smullen en zeer klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is erg goed! Ook een hele goede prijs voor wat je allemaal krijgt. Veel variatie waar je uit kan kiezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prachtige zaak, goede sushi. Kom hier al lang en zal dit blijven doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse! Lekkere sushi 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als anders was weer erg lekker

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede en snelle service vanuit Zwolle naar Kampen. De sushi was lekker en de 2 warme gerechten waren zelfs nog warm! Bestellen zeker nog een keer

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👌

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en tot nu toe altijd sneller geleverd dan aangegeven. Toppers!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, zeker een aanrader

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. We hebben genoten

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door weer en wind bezorgd, was heerlijk dankjewel!!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Was weer lekker 🍣

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en vers, bezorger was op tijd. Zeker een aanrader!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en zeer netjes dat er gebeld werd of het iets later mocht ivm de route wat niet nodig was en wat hebben we lekker gegeten nu maar hopen dat het restaurant weer snel open mag komen we zeer zeker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed zoals altijd!! Eerder bezorgd, super vers en verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi thuisbezorgd.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer geweldig, echt super vers

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Amazing

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelofelijk lekker - wat een voortreffelijke kennismaking!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon helemaal top! Niks op aan te merken. Vers en heerlijk.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de tiger bowl erg lekker!! Wel ontzettend veel rijst 2/3 en niet eens 1/3 aan toppings. Heel erg jammer!! Tijd afgesproken, kwam 30 min te vroeg, normaal zou je daar blij mee zijn maar dit kwam ons slecht uit.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de tweede keer besteld bij Wasabi, en het was weer heerlijk! De bezorger was ook stipt op tijd. Super!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar weer, lekker als altijd en een vriendijke bezorger. Julie blijven mijn favoritet ! ❤️

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mij over laten halen een keer niet bij mijn vaste sushi restaurant te bestellen. Conclusie: het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Toppie

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! We wilden een aantal vegan sushi opties en zo fijn hoe daarin is meegedacht. Echt superlekker! Zou toch helemaal geweldig zijn als deze opties standaard in het aanbod komen ;)

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw weer heerlijk sushi gegeten !! Zeer vriendelijk, meedenkend en attent personeel, op en top een dikke 10

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was super lekker ,dit was de eerste keer dat ik bestelde maar weet nu al dat dit wel vaker gast worden !

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets misgegaan met onze bestelling, dit was heel netjes en snel opgelost.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goeie prijs kwaliteit en grote! Een aanrader als je van goede pokebowls houdt!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk😊😊

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De enige reden dat we niet alles hebben opgegeten is omdat we vol zaten.. zometeen eet ik gewoon verder. Heerlijk, smaakvol, perfect

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en de bezorger een kwartier eerder dan verwacht. Helemaal tevreden

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Mooi op kamertemperatuur. Vers. Rijst perfect. Bezorgd keurig op tijd.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren heerlijke shusi's alleen jammer dat ze niet zo verpakt zijn als op de foto maar eigenlijk in te kleine bakjes waardoor de saus aan de deksel zit en bijna niks op de shusi voor de rest prima op tijd bezorgt en genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg druk dus we kregen ons eten veel later dan gepland. Kan gebeuren, uitgebreide excuses bij de persoonlijke bezorging. Eren was erg lekker, rijst had niet bij alle sushi dezelfde kwaliteit cq versheid maar niet dusdanig storend dat het niet meer lekker was.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is elke keer weer een feestje als de sushi op tafel staat. Het was weer ongelofelijk lekker! Tot de volgende keer.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch😃

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer geweldig, beslist de beste Sushi van Zwolle. De mogelijkheid om de bestelling daar ook voor thuis af te halen is heel goed geregeld. Alles stond keurig op tijd klaar. Medewerkers zijn ook erg vriendelijk. Wij kijken we naar uit om ook weer in het restaurant te kunnen eten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, wat een verschillende smaakcombinaties. Bestellen via site Wasabi en bezorgen makkelijk en snel.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was voor het eerst hier afhalen en meenemen naar Oldebroek, zeker voor herhaling vatbaar.. veel keuze en het was allemaal erg vers en lekker!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd, oprecht de lekkerste sushi van Zwolle. Alleen maar liefde!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was in 1 woord weer geweldig !!!! Zo als altijd weer genieten is 😋

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor Wasabi rijden wij gerust 1,5 uur op en neer. De lekkerste sushi van Nederland, altijd op tijd en doet niet moeilijk als je een speciaal verzoek hebt. Wij zijn enorm fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super echt een aanrader!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was snel geleverd en heerlijk!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Familie box besteld, groot feest mmm. Er zat ook pastrami in en die vonden we verrassend lekker. Top

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker. De ' warme' gerechten hadden nog beter gesmaakt als het ook warm was geweest, nu was het bijna koud helaas. Misschien omdat de bezorging ook iets later was dan afgesproken? De vorige keer was het namelijk wel goed warm...groetjes, Carla

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak was in principe goed alleen de avocado was nog keihard in alle sushi’s, totaal nog niet rijp. Dit verpest de sushi echt heel erg.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt fantastisch!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonljk weer prima in orde

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer super ! Als we Sushi eten dan moet het gewoon hier vandaan komen. Lekker bezig !

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker.. echt een aanrader om hier te bestellen.. vooral de oishi sake. Heerlijk. Handig om online te bestellen, dan kan je zelf een tijd aangeven. Ze zijn altijd mooi op tijd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi gehad, tot de volgende keer!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!! Echt heeel tevreden :)

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Zwolle!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben hier al vaker gegeten. Nu voor het eerst afgehaald. Het eten stond op tijd klaar. Zeer vriendelijk geholpen. Het eten was heerlijk! Goede prijs- kwaliteit en genoeg keuze. Een echte aanrader.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! En super service, klein foutje gemaakt waardoor het ietsjes later bezorgd werd. Netjes gebeld en een super grote zak kroepoek cadeau gekregen om het goed te maken. Super bedankt weer, wij hebben weer gesmuld!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ebi en andere rollen waren erg klein normaal 3 a 4 cm hoog nu 2 somige ook geheel schuin weggesneden. Wij waren dus niet tevreden.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, beste sushi van zwolle

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt op tijd, heel prettig. De bestelling zelf was qua smaak prima, soms zelfs boven verwachting. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en bezorging was mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker, goede bezorging, mooi op tijd! Goede kwaliteit, zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, de bijgerechten waren ook uitstekend. De warme gerechten waren echter niet heel warm meer. Wat ik jammer vind is dat mijn bestelling meer dan 50 minuten te laat kwam. Wasabi belde me wel op het moment dat het eten bezorgd zou moeten worden om te melden dat het eten 15 min. later zou komen, wat uiteindelijk veel later bleek te zijn. Ik had mijn bestelling in de vroege middag geplaatst, ruim op tijd dus.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit en de beste service ooit

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gelevert en het was heerlijk! Ook is het fijn dat er een vegan box is en dat de vegan opties duidelijk zijn aangegeven. Ontzettend bedankt voor het fantastische eten❤️

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijke sushi. Jammer dat de vierkante speciale stukjes wel erg smal waren vanavond. Prijs en verhouding niet helemaal in evenwicht.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, aanrader als je van fijn gemaakte sushi houdt.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Alleen jammer dat er niet het aantal in zat wat ik had besteld.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi voor een degelijke prijs. Ik raad deze zaak aan voor alle sushi-liefhebbers uit zwolle en omstreken.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel al een jaar bij wasabi maar deze keer was het veel minder goed en lekker. Wat een tegenvaller :(

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De laatste keer dat ik zo blij was met een bestelling was toen ik nog in Sinterklaas geloofde! Verwachtingen overtroffen

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En goeie service, werd gebeld of het iets eerder mocht worden bezorgd, helemaal top!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bak pokebowl was open waardoor het een beetje smeerboel was. En wat ik raar vind is dat ik bestel voor 28 euro dat ik dan 2,50 bezorgkosten moet betalen

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 ding viel me tegen had extra wasabi besteld en soja saus had beter niet gedaan vorige keer kreeg ik meer saus gratis erbij maar voor de rest het was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vers bereid, goed van smaak. Snelle bezorging.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en het eten was weer fantastisch zoals we sowieso altijd van jullie gewend zijn!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voortreffelijk hebben heerlijk gegeten en alles zag er uitstekend uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige minpuntje de koude/slappe patat, verder was alles top!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, wel beetje extravagant met al die sausjes en dubbele lagen. Precies op tijd geleverd, verz. Zag er netjes uit.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit...en optijd bezorgd!!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld bij Wasabi, een poke a bowl. Heel erg tevreden, vers en (te) veel! Aanrader!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lekker, eet altijd teveel 🤭

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie overzichtelijke site voor bestellen Snel geleverd Ruime porties

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten met thuisbezorgd van Wasabi. Alles nog warm gekregen en vers. Aardige bezorger en top service! Vorige keer waren de edame vergeten, toen gebeld en werd gelijk geregeld en zo snel mogelijk gebracht met excuses. Ook fijn dat degene die het bracht, volgensmij een manager is (?) en het ook serieus wordt genomen! Daarnaast wil ik jullie ook complimenten geven aan de vrouw die er altijd werkt, toen de horeca nog open was en die heel gastvriendelijk is. Ik weet haar naam niet, maar ze heeft donkerbruin/rood haar en herkent mij ook telkens als ik kom! Daarnaast vind ik jullie vegan assortiment geweldig, maar hoop dat er nog meer vegan komt en ook qua speciale sushi. Ook omdat er een nieuwe sushitent gaat openen in Assendorp, die dit wel heeft. En als ik een tip mag geven, vegan garnalen, zalm of tonijn erin van Vegan Zeastar zal helemaal de bom zijn! Of iets van vegan kip erin, tofu en dan natuurlijk lekker vegan sausje erbij. Mochten jullie ooit inspiratie op vegan sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is makkelijk te plaatsen, lekkere sushi en de bezorging was op de gewenste tijd! In 1 woord super!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke diverse sushi.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect als altijd en binnen de afgesproken tijd ! Precies de reden waarom ik mijn sushi altijd daar bestel.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers zoals altijd.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn fan van de pokébowls! Grote portie en heerlijk verse ingrediënten. Geen probleem om een ingrediënt om te wisselen wanneer je iets niet lust. Top!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi. Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was superlekker en keurig op tijd geleverd!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, Snelste van de regio en zeer goede kwaliteit sushi!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten! goed op tijd klaar en was goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker. Heerlijke sushi gegeten.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, heerlijke sushi!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt superheerlijke sushi’s!! De lekkerste die ik heb gehad 🥰 Het was nog lekker warm en vers, bedankt Wasabi!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service weer en vriendelijke bezorger ! Het eten was natuurlijk ook weer voortreffelijk ! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bestelling altijd netjes op tijd. Alleen maar lof voor deze toppers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten. Helemaal TOP

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom fantastisch! En precies op tijd! Super!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten. Wel jammer dat er geen wasabi bijzat, terwijl we zelfs extra wasabi hadden besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Tijdstip bezorging precies op tijd, echt top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!! Een aanrader

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorgster. Netjes en fris verpakt. Smaakt ech heerlijk ! Lekker thuis uit eten, gaan we gauw weer doen. Mensen bestel vaker eten om de horeca te helpen overleven !!! Chapeau ! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker, helaas was de verpakking niet rond zoals op de foto. Volgende keer beter

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we stiekem toch wel heel erg misten om bij Wasabi te eten hebben we het laten bezorgen. Alles was superlekker alleen waren de losse sushi bij elkaar in een doosje gestopt. Daar is verder niks mis mee maar zorgde een beetje voor verwarring omdat er meerdere mensen hadden besteld. We kunnen niet wachten om weer in de zaak te mogen eten :)

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was netjes op tijd. Sushi was heerlijk, vers, luxe zoals beloofd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk de zalm en tonijn waren super zacht de sushirijst was ook perfect en wat krokant moest zijn was en bleef later op de avond ook krokant. Tot nu toe de beste sushi die we thuis gehad hebben. De bezorging perfect op tijd en dat op een zaterdagavond. Ook erg fijn dat er in Kampen bezorgd kon worden. Bij veel sushi zat alleen de saus helemaal aan de deksel geplakt en bij sommige sushi was het er dus ook helemaal vanaf het was ook verpakt in vierkante bakjes ipv 1 grote ronde schaal zoals op de foto geen idee of dit de reden was of omdat het toch even onderweg is vanuit Zwolle? Dat was wel jammer alleen geen reden om de volgend keer niet meer te bestellen daar was de sushi te lekker voor.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren deze keer helaas niet zo tevreden als anders. De sushi was in twee bakjes gedaan ipv op een grote ronde schaal zoals voorheen. Hierdoor bijna niet in zijn geheel op te eten omdat het opgepropt stond, zonde van de smaakbeleving. Alles viel uit elkaar. Deksel drukte ook op de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Ook lekkere grote porties, top gedaan! Heel fijn was ook dat de bestelling zonder mayonaise goed was doorgekomen en ik kon genieten van mijn vegan sushi! Tip: in toekomst meer vegan sushi, maar denk dat nadat ik al 5x heb gezegd, hopelijk ook zo wordt!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en keurig op tijd bezorgd. Ook ruim wasabi, sojasaus en gember. Aanrader!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top, stond klaar toen ik het kwam halen, smaakte allemaal heerlijk! Dankjewel!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals elke keer , heerlijk gegeten , snel klaar en aardige mensen !!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Op tijd ook.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer maken ze het weer waar: heeeerlijke sushi en super service. We rijden er graag 3 kwartier voor. Als de restaurants weer open gaan zijn jullie zeker de eerste waar we weer gaan eten. Top

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang geleden dat ik zo'n lekkere sushi heb gehad.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging of in het restaurant eten, maakt niet uit, kwaliteit is goed. Er staan ook een aantal andere gerechten op de kaart, vergeleken met andere sushi restaurants. Bezorger was kwartiertje te laat en bood netjes zijn excuses aan. Wasabi is zeker een aanrader!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd! Het is het wachten meer dan waard! Duurde ietsjes langer ivm onverwachte drukte maar werd heel netjes opgebeld om dit door te geven met excuses. Ging maar om een kwartiertje dus super voor elkaar zo! Hoop oprecht dat ze het hoofd boven water kunnen houden en we na de lockdown weer heerlijk fysiek mogen komen eten. Ga zo door toppers het was weer heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en super vers

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker, zag er allemaal heel goed uit! Heel attent dat jullie zo spontaan op onze huwelijksdag reageerden en er overheerlijk extra’s bij zat! Complimenten!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd en correct. Maki-gerechten zijn smakelijk. Structuur van de sushirol kan wat vaster. Valt nu soms uit elkaar.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poké Bowl en sushi varianten besteld en deze kon ik zeer snel afhalen, SUPER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt heerlijk! Echt een aanrader!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van het eten en prima bezorging! Voor herhaling vatbaar!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wasabi deluxe box besteld. Heerlijke sushi voor een goede prijs. Wij hebben genoten !

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi en op tijd bezorgd. Top!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Zwolle! Bestel alleen hier mijn sushi, nergens anders!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en correct geleverd. Heerlijk gegeten. Mooie, diverse smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel elke week, super gewoon

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en met name de poke bowls en snelle levering. Top!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed en het was super snel klaar ondanks de drukte. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur bezorgd en lekker als altijd! Wij zijn fan van Wasabi!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De extra wasabi en gember was niet meegeleverd. Ook het topping-sausje van

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met liefde gemaakt

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Precies op tijd klaar en zo lekker weer. Top!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, veel keuze maar vooral ontzettend lekker. Elke keer weer een feestje.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker vers! Levering was iets later dan gepland, hierdoor kregen we extra sushi meegeleverd. Goede service!!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en ....bijna op tijd!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt super beter dan wat ik gewend ben

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker! Stipt op tijd klaar (afgehaald)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom top! Vers, heerlijke zachte sushi rijst en de smaak is super!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Of je er nou gaat eten of dat je laat bezorgen, Wasabi blijft de beste sushi zaak van Zwolle en omstreken. Altijd vers en zeer smaakvol. Een aanrader voor echte sushi liefhebbers!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi niet bijzonder smaakvol. En sommige rollen vielen wel erg makkelijk uit elkaar.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!! Echt hele goeie sushi, snel klaar en aardige bediening.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet heel warm maar de smaak was heerlijk.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling op tijd ontvangen.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en keurig op tijd. Enige min puntje van vandaag is dat ze nu de warme gerechten bovenop de koude gerechten in dezelfde tas hebben gezet waardoor alle koude gerechten lauw waren.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed verzorgd!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben genoten het was in een woord verrukkelijk !!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer hiet besteld,en zal zeker hier blijven bestellen,echt heerlijk.PRIMA

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker sushi, snel bezorgd!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig sushi pakket! Zelfs de vlees sushi was er uit gehaald en vervangen door vis ( hadden we aangevraagd) . Stipt op tijd kwam de sushi aan in Hattem.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelden elke week inmiddels. Algemeen echt wel ok want de sushi is goed. Helaas wordt wel vaak iets vergeten. Wasabi, gember, sausjes (dit keer bij de sashimi). Het zijn kleine puntjes maar voor dit geld (meestal 60+) zijn deze slordigheden te veel systematisch. Wij stoppen er mee en bestellen voortaan ergens anders.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd! Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekkere sushi. Het zat dit keer in meerdere kleine bakjes ipv 1 grote schaal. Hierdoor was het wat op elkaar gepropt en was het wat lastiger pakken zonder dat de sushi uit elkaar valt. Ook hadden we de laatste keer wasabi in een potje maar deze keer uit een zakje. Vonden wij persoonlijk minder lekker en makkelijk.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten - het was zo lekker dat we de volgende avond weer hebben besteld! Enige minpunt is de hoeveelheid plastic verpakking. Kan dat niet anders?

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen en komen vaak bij jullie, helaas is dat gister erg mis gegaan. Drukte is begrijpelijk maar om 17.30 een bestelling plaatsen die er rond 18.55 zou moeten zijn en vervolgens pas rond 19.50 geleverd wordt. Dat is echt iets wat wij als trouwe gasten niet gewend zijn. Een extra doosje sushi bij aflevering bijv. Voor 2.5 uur wachten hadden wij gewaardeerd. Of een update per mail dat er wegens drukte een uur later geleverd zal worden. Jullie bezorger gaf aan dat wij een van de 15 vertraagde leveringen waren die avond.. hoe gaan jullie dit in de toekomst beter communiceren met de gasten om frustratie en teleurstelling te voorkomen? Jullie mogen mij bellen voor verdere vragen of uitleg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! We hadden de Family Box. Kids aten er ook goed van. Bezorging op de aangegeven tijd, top!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, goede ontvangst en gezellig interieur. Tip de hoeveelheid zakjes saus bij het afhaalmenu kan minder .... dat bleken er best veel en dat is niet nodig.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service met afhalen en de sushi is super!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het zag er erg verzorgd uit. De bezorging zou er met een uur na de bestelling zijn, was er met drie kwartier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was nog wat warm, waardoor de sushi wat uiteen viel bij het eten. Net als de vorige keer twijfelde we over het aantal stuks. Maar het roosje van zalm en tonijn worden als 6 stuks (6plakjes) gerekend, kennelijk. Het staat mooi, maar we noemen de plakjes geen sushi. Hoorde van iemand anders die regelmatig bij jullie besteld, dat die dacht dat je dat niet op kon eten en gooide dat iedere keer weg. Dat is jammer, toch?

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk, zag er goed uit en netjes verpakt. 2 aandachtspunten... 1 item vergeten mee te geven en 6 euro voor 2 kleine loempia's is heel duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is achteruit gegaan met 4 weken terug. Verpakking waren kapot en saus door alles heen gelopen. De sushi was lekker maar de bijgerechten die normaal warm zijn waren koud en slap.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en super lekker

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals gewoonlijk weer heeeeerlijk! Wel kregen we er een absurt aantal zakjes Wasabi bij 🤣🤪

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er op de foto leuker uit dan dat het smaakt. Behoorlijk overpriced. Voor 4,50 krijg je een matige hoeveelheid patat en voor 6,50 krijg je een mini cheesecakeje. De krabspoten waren niet bijzonder. Beetje jammer! Wel stipt op tijd bezorgd en ook zeer vriendelijk.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker, veel diverse smaken! Bij aflevering werd goed rekening gehouden met de 1,5 meter.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, overtrof weer onze verwachting.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was verrukkelijk!! Vlotte afhandeling en vriendelijk geholpen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vooral de Oshi-sushi is echt een aanrader. En zoals altijd weer supersnel bezorgd! Wasabi is onze favoriet in Zwolle!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk! Had in de ochtend mijn bestelling al geplaatst in de hoop dat het enigszins op tijd was. Helaas ruim een half uur later dan de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Smakelijk! Waar voor ons geld. Aanrader!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alleen de twee keer soja saus was voor ons te weinig. Maar we hebben genoten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn groot fan van het restaurant en komen er dan ook met regelmaat eten, maar dit kunnen wij helaas niet zeggen van de bezorgservice. Twee keer besteld en beide keren ruim een half uur later het eten ontvangen dan afgesproken (1,5 uur na bestellen). Sushi is heerlijk zoals altijd, maar de warme gerechten hebben we beide keren koud ontvangen. Een derde keer gaat er helaas niet in zitten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, kwalitatief goed, relatief grote stukken vis en vooral de Oshi-Sushi is fantastisch! Er zaten wel erg veel zakjes wasabi (7!) bij 20 stuks sushi, maar dat zal met de naam te maken hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en bij het ophalen stond het direct klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip in het broodje was niet krokant. De garnaal in de sushi was niet krokant. De spicy tonijn smaakte niet naar tonijn.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en het eten was heerlijk. Ook het warme gerecht

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi van Wasabi.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord: fantastisch! Sushi super vers en zo ontzettend lekker. Altijd goed 😍

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer heerlijk!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was nog niet lang bekend met dit Sushi restaurant. Drie keer besteld tot dusver en iedere keer erg goede en frisse sushi, met vriendelijke bezorgers.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt. Netjes verpakt en heerlijke sushi. Zeker een aanrader.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal goed. Schotel was heerlijk, leek iets minder vers dan de vorige keer. Maar we hebben genoten. Onze kleine meid had vrij snel haar 6 avocado sushi weggewerkt. Aanrader om te bestellen, levering is op tijd en je wordt goed op de hoogte gehouden (Online bestelling)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang. En jammer dat de ingeschatte tijd niet klopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

9/5 opgehaald! Het was heerlijk !!!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was men 'vergeten' ondanks dat wij al een aantal uren van te voren hadden besteld. Daarom er zelf achteraan moeten bellen. Men gaf vervolgens aan er wat extra's erin te doen (wat van ons niet hoefde) maar dat was men ook vergeten. Uiteindelijk bestelling een uur later dan besteld mogen ontvangen. Kwaliteit van de Sushi zelf was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke sushi. Wel jammer dat het 45 min. te laat werd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! 1 klein puntje van kritiek. De normaal warme sushi was koud. Wel minder lekker maar nog enorm van genoten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd geleverd!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere smaakjes, en voor iedereen zit er wel wat bij,kan gewoon niet kiezen zo veel lekkers en wordt mooi gepresenteerd,top

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker zoals altijd!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en de bezorging was mooi op tijd. Ik raad het aan.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere vegetarische sushi ‘s en best wel snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en ruim genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 x vlak achter elkaar besteld bijde keren goed voor elkaar en het eten lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt geweldig lekkere sushi

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis gegeten met vrienden. Super dat jullie kwamen bezorgen in Genemuiden!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren verrast door de kwaliteit, verscheidenheid aan smaken en de service! Voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijne, goede, alerte service. Lekker genoten van de family box, smaakte voortreffelijk! Daarnaast zeer meedenkend voor vegan mogelijkheden. Bezorging stipt op tijd. Al met al dikke vijf sterren verdiend en zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de sushi, het zag er ook weer heel mooi en verzorgd uit. Helaas was de ' daging roedjak' heel droog en taai, ook de smaak was niet zoals we gewend waren. Dat hebben we dus niet opgegeten, was niet te doen qua taaiheid.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super smaakvol! Het werd iets later bezorgd dan gepland maar dat werd netjes gecompenseerd met extra sushi. Goede service en klant vriendelijkheid en lekker eten! Het enige wat ik miste was wat soya saus bij de bestelling.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk en is zeker voor herhaling vatbaar!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam keurig op tijd. Er was iets vergeten mee te leveren, dit werd nabezorgd. Het zag er goed uit en de smaak was goed. Wij hebben heerlijk gegeten en zullen vaker bestellen bij wasabi.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, kan dit elke dag wel eten! En bezorging was precies op tijd!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Geweldige service! Ruim op tijd! Alles in overleg! Alleen maar een dikke duim! 👍

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker ik vond alleen de tonijn erg tegen vallen was ook niet vers qua kleur..

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! De sushi was echt heerlijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En erg snel

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk ontvangen, moest nog even wachten. Geen probleem was ook iets te vroeg. Heerlijke sushi! Kwaliteit en smaak zijn geweldig!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer, maar voor het eerst 2 hele kleine puntjes. De boontjes waren nog iets te hard voor ons en de crispy vega rol bevatte weinig crips. Verder weer top hoor, jullie blijven onze favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrok van het prijsverschil tussen Itoshii en Wasabi! Eten was was weer erg goed.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes verpakt en binnen de afgesproken tijd geleverd, top!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd op tijd bezorgd en het smaakte prima, voor herhaling vatbaar!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, hemelse traktatie! Uitgebreide keuze, zeer variërende smaken; top!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed, en op de minuut nauwkeurig bezorgd!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wasabi is het sushi restaurant met by far de lekkerste sushi van Zwolle en omgeving. Dat wisten we al. Maar ook als je het thuis laat bezorgen smaakt het grandioos. En de bezorging is top. Voor echt goede sushi en altijd een glimlach van de medewerkers moet je bij Wasabi zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de sushi niet zo lekker en we hadden er hogere verwachtingen van. Gember, wasabi en sojasaus waren echt te weinig.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, superlekker sushi! Stond op afgesproken tijd klaar, netjes ingepakt met van alles voldoende erbij! Blij mee!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oooh wat was dit lekker!!! Hopelijk houden jullie de levering erin nadat jullie weer open gaan dan gaan we daarmee vanaf nu ook continu naar jullie!! 👍🏻👍🏻

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer zeker niet de laatste wat heerlijk

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vriendelijk, op tijd, lekker! Goed geregeld!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als gewend heerlijke sushi en super service zelfs nu tijdens de corona tijd. Top!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Wij hebben de Deluxe box besteld. De stukjes tonijn en zalm vonden wij niet een pluspunt, liever in plaats daarvan extra sushi.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en de handrolls waren erg lekker. Eerste ervaring met Wasabi, maar wij gaan hier vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekker eten. Super vers soms nog een beetje warm, en zo kun je proeven dat het vers gemaakt word. Geen andere sushi in zwolle kan hier tegen op. Top restaurant

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd en super lekker! Ruime porties en voldoende voor 5 personen. Fijne Pasen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, top, goede kwaliteit.